μηχανηματα συσκευασιας

Σύντομη ιστορία βιομηχανικής ζύγισης – metrotech-hellas

Η σχέση της οικογένειας Τσοπανάκη με τη βιομηχανική ζύγιση ξεκίνησε πριν από 93 χρόνια, όταν το 1992 ο παππούς της οικογένειας Θανάσης άρχισε να δουλεύει στην πιο σημαντική πλαστιγγοποιία της εποχής, την «Ελευθέριος Πάγκαλος». Στη συνέχεια, ο γιός του Σπύρος ακολούθησε τα ίδια βήματα στο χώρο, εργαζόμενος και αυτός αρχικά στην ίδια επιχείρηση. Θέλοντας να προχωρήσει και να εξελιχθεί, ξεκίνησε παράλληλα αυτόνομη δραστηριότητα, κατασκευάζοντας μηχανικές πλάστιγγες και γεφυροπλάστιγγες, με άριστα τεχνικά αποτελέσματα. Η αρχή είχε γίνει. Το σημαντικότερο, όμως, βήμα έγινε το 1987 όταν η τρίτη γενιά Τσοπανάκη Βασίλης και Θανάσης ίδρυσαν τη σημερινή Metrotech-hellas. Σήμερα, παραμένοντας ανταγωνιστική και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις, η εταιρεία αποτελεί μια πρωτοπόρο κατασκευαστική, που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανικής ζύγισης, της συσκευασίας και του αυτοματισμού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει κάθε επιχειρηματική απαίτηση.

μηχανηματα συσκευασιας

Η στροφή και η προσήλωση στο χώρο της ηλεκτρονικής ζύγισης έγινε κατά τα μέσα του 1980.  Με σημαντικό εφόδιο και όπλο τις γνώσεις και την άψογη τεχνική κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού της, η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της ανταγωνιστικότητας στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Το κλειδί της επιτυχίας είναι απλό: η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και ο άψογος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα στη λειτουργικότητα. Επιθυμώντας να προσφέρουμε με συνείδηση ευθύνης προϊόντα-επένδυση συνεργαζόμαστε με ένα κύκλο προμηθευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και με ανεξάρτητους συνεργάτες, με βασικό άξονα την καλύτερη ποιότητα.

Η εταιρεία Metrotech-hellas αναλαμβάνει να εκπονήσει ειδική και εξατομικευμένη μελέτη ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ολοκληρωμένα το έργο υπό την εποπτεία των καταρτισμένων στελεχών μας. Θέλοντας να προσφέρουμε λύσεις απόλυτης λειτουργικότητας, προσθέσαμε στο στόλο των δυνάμεών μας έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή (3D) που μας εξασφαλίζει την βέλτιστη εποπτεία της τεχνικής μας πρότασης και της εναλλαξιμότητας για το κάθε ανταλλακτικό. Τέλος, η στήριξή μας στην επιχείρησή σας επεκτείνεται και μετά το πέρας των εργασιών, καθότι αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη και τη συντήρηση εντός και εκτός Ελλάδας