ενοικιάσεις φουσκωτών

Θεέ μου τί μπλε ξοδεύεις για να μην σε βλέπουμε

…είχε πει ο Ελύτης, και σίγουρα αναφερόταν στο απέραντο γαλάζιο που βρέχει τη χώρα μας. Ένα γαλάζιο που όλοι έχουν ανακαλύψει μέσα από τις ενοικιάσεις φουσκωτών κάποια στιγμή στη ζωή τους και έχουν διαφημίσει σε φίλους του εξωτερικού. Ο χώρος του boat rental στη χώρα μας έχει μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια και πίσω από τις αναζητήσεις rent a rib και rent a boat κρύβεται η άσβηστη ανάγκη όλων να ανακαλύψουν μαγικές παραλίες και απροσπέλαστα σημεία.
Με κέντρο την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει μπροστά του ένα μικρό παράδεισο του Αργοσαρωνικού να ανακαλύψει, απολαμβάνοντας στιγμές και εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.
Ανακαλύπτοντας τον Αργοσαρωνικό
ενοικιάσεις φουσκωτώνΑγκίστρι
Μικροσκοπικό και δενδρόφυτο, το Αγκίστρι θυμίζει ένα «πλωτό πευκόδασος». Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, βουτηγμένος στο πράσινο, με τα πεύκα του να «αγγίζουν» τα καταγάλανα νερά προσφέροντας το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε είδος διαφυγής από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.
Στο Αγκίστρι θα βρείτε καταπράσινα πευκοδάση, αμμουδερές παραλίες, κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακό ύφος και χαρακτήρα, ησυχία και ηρεμία. Ίσως, πρόκειται για έναν από τους τελευταίους ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα, πόλο έλξης για ρομαντικούς και καλλιτέχνες.
Πόρος
Ο Πόρος κρύβει ακόμη καλά προστατευμένη τη νεοκλασική γοητεία της παλαιικής εποχής. Οι πευκόφυτες πλαγιές, οι μικροί και προστατευμένοι κολπίσκοι και ο παραδοσιακός χαρακτήρας αποτελούν τα δυνατά συν ενός προορισμού μια ανάσα μακριά. Λιτά νεοκλασικά κτίρια και στενά δρομάκια οδηγούν τον επισκέπτη στα ενδότερα του οικισμού ενώ η ομορφιά του τοπίου απομακρύνει από κάθε «πραγματικότητα».
ενοικιάσεις φουσκωτώνΣπέτσες
Κοντινές, αρχοντικές και κοσμοπολίτικες, οι Σπέτσες είναι σαν βγαλμένες από άλλη εποχή. Αποτελούν ένα από τα κλασικά νησιά για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου – και όχι μόνο. Κέντρο του νησιού αποτελεί η Ντάπια, η πλατεία της Επανάστασης, όπου βρισκόταν το πυροβολείο του νησιού, με τα κανόνια, τα νεοκλασικά αρχοντικά και τα στρωμένα με βότσαλα σε περίτεχνους σχεδιασμούς δρομάκια. Μην χάσετε έναν περίπατο προς το Καστέλλι, που διατηρεί το χαρακτήρα μικρού χωριού.
Ύδρα
Η Ύδρα είναι ο πλέον κατάλληλος και αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις του yachting και των φουσκωτών αλλά και για όσους αγαπούν με πάθος τα ταξίδια και τις σύντομες αποδράσεις. Το λιμάνι της και οι όρμοι Mανδράκι και Mόλος είναι καλοί και κατάλληλοι μόνο για παραμονή το καλοκαίρι με καλό καιρό, γιατί είναι εκτεθειμένοι στο μελτέμι. Tο Mανδράκι είναι ίσως η πιο καλή επιλογή για να αγκυροβολήσετε. Για μπάνιο, ηλιοθεραπεία και ποτάκι επιλέξτε την μαγευτική περιοχή κάτω από τα κανόνια.
Αίγινα
Το πιο κοντινό μέρος που μπορεί κάποιος να νιώσει ότι έχει μεταφερθεί σε … νησί. Η Αίγινα είναι ο καταλληλότερος προορισμός για μια όμορφη μονοήμερη εκδρομή ή για πιο πολλές μέρες με μικρό χρόνο μετακίνησης. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την εκδρομή στην Αίγινα με ένα πέρασμα απέναντι στο υπέροχο Αγκίστρι και να απολαύσετε τις βραχώδεις και ερημικές ακτές του για ψάρεμα και κολύμπι. Αν αποφασίσετε εκτός από τα καταγάλανα νερά να εξερευνήσετε και το νησί, μην παραλείψετε την Παλαιοχώρα, την έρημη μεσαιωνική πόλη της Aίγινας, το ναό της Aφαίας αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο του Eλλανίου Διός, στον δρόμο προς το χωριό Aνιτσαίο.