μονοπετρα δαχτυλιδια

Οι 5+1 πιο πρωτότυπες ιδέες για να συνδυάσετε πολλά δαχτυλίδια μαζί

Ένα δαχτυλίδι είναι λίγο, πολύ λίγο. Δύο μοιάζουν ξεκάρφωτα… Από τα τρία δαχτυλίδια και πάνω αρχίζουμε να αισθανόμαστε ότι το χέρι μας γεμίζει και τα δάχτυλά μας αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο. Λέγεται ring party και όχι άδικα, αφού το να φοράμε πολλά δαχτυλίδια μαζί είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό και στιλάτο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στις τάσεις στα γυναικεία κοσμήματα. Το θέμα είναι πώς ακριβώς θα συνδυάσουμε όλα μαζί τα δαχτυλίδια; Από πού θα εμπνευστούμε ιδέες, για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό αλλά καθόλου βαρύ αποτέλεσμα; Οι παρακάτω είναι οι πιο πρωτότυπες αλλά και καλόγουστες ιδέες που μπορείτε να βρείτε!

Λεπτές χρυσές βέρες

Φορέστε σε κάθε δάχτυλο του ενός χεριού από μια χρυσή πολύ λεπτή βέρα. Μία από αυτές μπορεί να είναι λίγο πιο χοντρή ή να έχει και κάποια πέτρα πάνω της, αλλά ο κανόνας λέει ότι γενικά μένουμε σε διακριτικά δαχτυλίδια, για να μπορούμε να φοράμε από ένα σε κάθε δάχτυλο και το χέρι να μη δείχνει παραφορτωμένο.

daxtilidia-to-ena-panw-sto-allo
Γεωμετρικά μοτίβα

Τα γεωμετρικά μοτίβα είναι της μόδας όχι μόνο στα κοσμήματα, αλλά σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δημιουργίας. Τολμήστε να φορέσετε στο δείκτη ένα μεγάλο δαχτυλίδι σε κάποιο δυναμικό σχέδιο, όπως μαίανδρο, και συνδυάστε το στα άλλα δάχτυλα με μικρότερα δαχτυλίδια σε παρόμοια σχήματα.

Boho στυλ

Για ένα πιο boho στυλ, επιλέξτε πολλά δαχτυλίδια με διάφορα σχέδια από τη φύση, όπως φτερό, ήλιος, αστέρι ή λουλούδι. Σε χρυσό ή μπρονζέ χρώμα, είναι ιδανικά, για να δημιουργήσουν ένα έντονο αλλά και γήινο ταυτόχρονα αποτέλεσμα.

Το ένα πάνω στο άλλο

Αν σας φαίνεται περίεργο να φοράτε το ένα δαχτυλίδι πάνω από το άλλο στο ίδιο δάχτυλο, τότε σκεφθείτε ότι αυτό είναι ο βασικός κανόνας στο layering βραχιολιών και σίγουρα θα αναθεωρήσετε. Διαλέξτε λεπτά δαχτυλίδια, για να ακουμπούν το ένα στο άλλο, ή φορέστε ένα στη βάση του δαχτύλου και ένα κοντά στο νύχι.

daxtilidia-layering

Vintage επιλογές

Ξέρουμε ότι το vintage είναι στη μόδα, για να το υιοθετήσουμε ως στυλ με ένα μεγάλο statement δαχτυλίδι της γιαγιάς μας, αλλά γιατί να μείνουμε μόνο σε αυτό; Πολλά ξεχωριστά δαχτυλίδια μας γεμίζουν με νοσταλγική διάθεση και φοριούνται με τα πάντα, από ένα πιο rock στυλ μέχρι πιο ρομαντικό.

Πλατιά δαχτυλίδια

Η πιο ασφαλής επιλογή για ένα ring layering ηπίων τόνων, το οποίο όμως δεν θα περάσει απαρατήρητο, είναι τα πλατιά δαχτυλίδια. Τα λατρέψαμε από το μικρό δάχτυλο, όπου φοριούνταν ως σεβαλιέ, και τώρα τα βλέπουμε σε όλα τα δάχτυλα. Μια επιλογή που κινείται ανάμεσα στον εντυπωσιασμό και την κομψότητα είναι ένα ματ πλατύ δαχτυλίδι στον παράμεσο, το μέσο και το μικρό δάχτυλο.