λάμψη που συγκλονίζει

Λάμψη που συγκλονίζει

Τα κοσμήματα. Οι μαγικές εκείνες λεπτομέρειες στο στυλ που μπορούν να το αποθεώσουν. Η κρυφή επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να αποκτήσει όσα περισσότερα μπορεί. Ονειρεύεται βραχιόλια και δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κρεμαστά και σκουλαρίκια καρφωτά, κολιέ με μαργαριτάρια και αλυσίδες λαιμού με μενταγιόν που αφοπλίζουν. Και έπειτα έρχεται η μόδα. Τάσεις παγκόσμιες όπως καθορίζονται από τους διεθνείς οίκους που επιλέγουν κοσμήματα στις συλλογές τους και προτείνουν στυλ.

λάμψη που συγκλονίζειΚάντε τις αγορές σας

Το 2017 αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά στο χώρο του κοσμήματος. Η μόδα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και προσφέρει κομψές και πρωτότυπες επιλογές για γυναίκες που εκφράζονται μέσα από τα κοσμήματά τους. Εν όψει εορτών, είναι ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας -τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τις φίλες σας:

  • Τα μονά σκουλαρίκια: Όσες τρύπες κι αν έχετε, η επιλογή να περιοριστείτε σε ένα σκουλαρίκι είναι η απόλυτη τάση της χρονιάς που έρχεται. Τα μονά σκουλαρίκια φορέθηκαν σε αρκετές πασαρέλες (πράγμα που είχε συμβεί και στο παρελθόν) και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μπορούν να είναι στυλ χαμαιλέοντας και να φορεθούν σε όποιο ντύσιμο επιθυμείτε. Επιλέξτε στοιχεία statement όπως σκουλαρίκια διακοσμημένα με υπερμεγέθεις πέτρες, μακριές αλυσίδες ή κρίκο ενώ ο Roberto Cavalli επέλεξε την εναλλακτική του φυλαχτού.
  • Εσείς θα μείνετε μετεξεταστέα στη γεωμετρία; Η τάση του 2016 με τα γεωμετρικά σχέδια στα ρούχα και τα παπούτσια έκανε την εμφάνισή της και στα κοσμήματα. Τα γεωμετρικά σχήματα είναι Must. Τετράγωνα βραχιόλια, κρίκοι στα κρεμαστά σκουλαρίκια, μινιμαλιστικά μενταγιόν με λεπτομέρειες σαν βγαλμένες από μαθητικά βιβλία, κολιέ με μαργαριτάρια που αναδεικνύουν τη μαγεία του κύκλου. Εμπνευστείτε να ταιριάξετε διαφορετικά σχήματα στα κοσμήματα σας, επιλέγοντας συνδυασμούς που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.
  • Η Boho μαγεία πάει χειμώνα: αν και τα Boho στοιχεία στα ρούχα και στα αξεσουάρ μυρίζουν αλμύρα, θάλασσα και αποπνέουν ήλιο, το 2017 τα φέρνει και στα κοσμήματά σας. Το must στοιχείο του boho, τα κρόσσια, εμφανίζονται σε σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια. Δερμάτινα κολιέ με κρόσσια και φουντίτσες ως λεπτομέρειες σε βραχιόλια αναμένεται να κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους.
  • Η συμμετρία της ασυμμετρίας, ω ισορροπία! Παλιότερα, αν κατά λάθος χάνατε το ένα σκουλαρίκι από το σετ, θεωρούσατε ότι «καταστράφηκε ο κόσμος» και αυτό κρυβόταν κάτω κάτω στην κοσμηματοθήκη σας. Ευτυχώς οι μεγαλύτεροι οίκοι είδαν την ισορροπία που κρύβει ο μη συνδυασμός των σκουλαρικιών στα δυο σας αυτάκια και έφεραν ως τάση το μότο «όσο πιο ασύμμετρη εμφάνιση, τόσο το καλύτερο». Ίδια σχήματα σε διαφορετικά μήκη, παιχνίδι με διαφορετικά σχήματα, αντιθέσεις στα χρώματα των πολύτιμων λίθων. Όλα επαφίενται στην έμπνευση της στιγμής.
  • Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια: λέει ένα γνωστό άσμα και … για να τα κρατήσετε προστατευμένα φορέστε τα όλα. Όσο πιο πολλά, τόσο το καλύτερο. Πολλά σε ένα δάχτυλο. Ένα σε κάθε δάχτυλο. Πολλά σε πολλά δάχτυλα. Όποιο συνδυασμό και αν επιλέξετε να ακολουθήσετε, να θυμάστε ότι η τάση αυτή δίνει απόλυτη ελευθερία -τόσο στο μέγεθος των δαχτυλιδιών και των πετρών τους όσο και στα χρώματα τους.