ανδρας γενειαδα

4 σημάδια ότι χρειάζεστε λάδι για γένια επειγόντως

Ζηλεύετε την υπέροχη γενειάδα που βλέπετε στα μοντέλα στα περιοδικά, στους ηθοποιούς αλλά και σε πολλούς άντρες, αλλά δεν ξέρετε πώς να την αποκτήσετε; Η αλήθεια είναι ότι μια όμορφη, καθαρή και περιποιημένη γενειάδα δεν δημιουργείται ούτε από τη μια μέρα στην άλλη ούτε από μόνη της. Θέλει πολύ φροντίδα και υπομονή αλλά κυρίως θέλει τα σωστά προϊόντα. Ένα από αυτά είναι το λάδι για γένια. Είναι εκπληκτικό το πώς σε μια εποχή, στην οποία οι περισσότεροι νέοι άντρες αφήνουν μούσια, το λάδι για γένια εξακολουθεί να σνομπάρεται από πολλούς και να θεωρείται είδος (αχρείαστης) πολυτελείας. Αν παρατηρείτε κι εσείς τα παρακάτω σημάδια στο πρόσωπο και τα γένια σας, τότε σημαίνει ότι αυτό σας φωνάζει πως χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Το λάδι για γένια σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού όχι μόνο θρέφει τα γένια αλλά ενυδατώνει και το δέρμα κάτω από αυτά.

γενεια και celebrity

Έχετε φαγούρα και ξηροδερμία στο δέρμα κάτω από τα γένια

Το ότι το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση και χώρο, για να αναπνεύσει σίγουρα το γνωρίζετε. Πώς, όμως, μπορεί να αποκτήσει κάτι από αυτά τα δύο, όταν είναι καλυμμένο από ένα πυκνό στρώμα τρίχες; Αν επιχειρήσετε να βάλετε κρέμα στο δέρμα κάτω από τη γενειάδα σας, το πιθανότερο είναι ότι αυτή δεν θα φτάσει ποτέ σε αυτό, με αποτέλεσμα να υποφέρετε από αίσθηση ξηροδερμίας ή και φαγούρας. Το λάδι για γένια έχει αργή δράση και δεν απορροφάται αμέσως από την τρίχα. Έτσι, χάρη στα θρεπτικά συστατικά του εισχωρεί και στο δέρμα, το ενυδατώνει βαθιά και σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα.

Τα γένια δείχνουν ατίθασα και θαμπά

Εκτός αν θέλετε να δείχνετε σα ναυαγός μετά από μερικούς μήνες σε ένα ερημικό νησί, το πιθανότερο είναι ότι προσδοκάτε από τη γενειάδα να προσθέτει πόντους στην εμφάνισή σας και όχι να αφαιρεί. Αυτό δεν γίνεται, όμως, όταν οι τρίχες είναι θαμπές, με σπασμένες άκρες και δεν στρώνουν με τίποτα. Η λύση δεν είναι να βάλετε και άλλο κερί, αλλά να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του. Όπως τα μαλλιά χρειάζονται περιποίηση, το ίδιο χρειάζονται και τα γένια. Το λάδι για γένια θα τα κάνει να δείχνουν πιο υγιή και όμορφα, αφού θα τα μαλακώσει από τη ρίζα ως τις άκρες.

λαδι για γενια

Το μούσι δε μακραίνει με τίποτα

Η ταχύτητα, με την οποία μακραίνει το μούσι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σίγουρα όχι μόνο από το αν το περιποιείστε με ειδικά προϊόντα ή όχι. Πάντως, το λάδι για γένια βοηθάει σίγουρα, επειδή οι τρίχες που είναι ξηρές και ταλαιπωρημένες συχνά πέφτουν, με αποτέλεσμα να ξεκινάει από την αρχή η προσπάθεια.

Η γενειάδα έχει κενά

Οι λόγοι που σε κάποια σημεία του προσώπου δεν φυτρώνουν γένια είναι εν πολλοίς άγνωστοι, ενώ πολλοί άντρες λένε ότι με υπομονή κατάφεραν σιγά σιγά είτε να καλύψουν τις «τρύπες» είτε να τις κάνουν και εκείνες πιο… τριχωτές. Το αν φυτρώνουν τρίχες μετά από πολύ καιρό με μούσια δεν το ξέρουμε, αλλά το λάδι για γένια έχει την τάση να κάνει την τρίχα να μοιάζει παχύτερη, οπότε σίγουρα θα σας βοηθήσει να γεμίσετε το κενό όσο καλύτερα γίνεται.